Willow X - Welkom in de toekomst van persoonlijke robots

Wil jij deel uitmaken van een overvloedige toekomst voor iedereen? Wij geloven dat robots cruciaal zullen zijn voor zo'n toekomst, en we nodigen de wereld uit om samen met ons geschiedenis te schrijven.

Mensen van een bepaalde leeftijd, of die geeky genoeg zijn, kennen de Commodore 64 zeker wel. Het was een van de eerste betaalbare personal computers die in het begin van de jaren tachtig met succes op de markt werden gebracht. De mensen die er toen één kochten, geloofden in de droom van de personal computer. Zij waren de 'crazy ones' die al vroeg wisten dat personal computers groot zouden worden.

Iedereen die, net als wij, ervan overtuigd bent dat robots in het komende decennium groot zullen worden, krijgt nu de kans om mee te stappen in het eerste echt multifunctionele robotplatform. We noemen het Willow X.

Willow X staat voor de volgende fase in de evolutie van onze ontwikkeling van buitenrobots.

In de afgelopen drie jaar hebben we een revolutionair product gebouwd: een tuinrobot die autonoom navigeert op basis van computer vision. Met meer dan 2000 verkochte exemplaren gaan we door met het optimaliseren van dit product voor tuinonderhoud. Tegelijkertijd voegt ons hardware team een nieuwe dimensie toe aan dit product. Met multifunctionele 'armen' zullen er geen grenzen meer zijn aan de creativiteit van makers over de hele wereld om gereedschap te ontwikkelen op ons platform. Gazon maaien, terrassen en paden schoonmaken, een moestuin verzorgen, en nog veel meer dagelijkse klusjes zullen worden overgenomen door persoonlijke robots.

Is dit meer dan een leuke animatie? JA, we zijn al halfweg. Onze Willow robot beheerst outdoor navigatie al veel beter dan welke robot dan ook. Het toevoegen van multifunctionele verlengstukken (armen) is de volgende uitdaging die we zijn aangegaan. En we doen een beroep op de 'crazy ones' van vandaag om deel uit te maken van deze reis.

Meer dan 900 Eeve klanten tekenden al in op deze robot, en vanaf nu zijn voorbestellingen voor Willow X open voor iedereen. Wie vandaag intekent krijgt toegang onze besloten community en het testprogramma, en zal bij de eersten zijn die in 2024 een Willow X geleverd krijgen.

Over EEVE

EEVE ontwikkelt en produceert 's werelds eerste betaalbare persoonlijke robot. De autonome en intelligente robots hebben geen perimeterdraad nodig en ontwijken obstakels met gemak. Met de Toadi grasmaaier tool verzorgt Willow uw tuin als geen enkele andere grasrobot. Het 60-koppige team richt Toadi zich op één doel: de wereld persoonlijke werkrobots geven om de overgang naar een duurzame wereld te versnellen.

Neem contact op met

Eugène Bekaertlaan 61 8790 Waregem, BELGIUM

+32 56 19 66 11

press@eeve.com

eeve.com